Diensten

Er zijn veel verschillende soorten rechtsgebieden in Nederland, gezien het recht over veel verschillende zaken gaat. Door de vele verschillende soorten advocaten, is het vinden van de beste advocaat vaak een moeilijke opgave. Borg Advocaten helpt u met het vinden van de beste advocaten voor uw juridisch vraagstuk.

 

Soorten advocaten

Er zijn veel verschillende soorten advocaten met elk hun eigen specialisme. Wij kunnen u voorzien van de meest voorkomende soorten advocaten. Elk van onze advocaten heeft jarenlange ervaring en is kundig in zijn specialisme. Ons netwerk bestaat uit de volgende soorten advocaten:

  • Strafrechtadvocaten. Een strafrechtadvocaat staat u bij als u wordt verdacht van een misdrijf of overtreding.
  • Familierechtadvocaten. Een familierechtadvocaat begeleidt en zoekt overeenstemming bij familiaire zaken zoals alimentatie en gezag over kinderen.
  • Ontslagadvocaten. Een ontslagadvocaat staat u bij bij een situatie waarbij u uw baan verliest als gevolg van ontslag.
  • Huurrechtadvocaten. Een huurrechtadvocaat staat u bij bij geschillen over huurachterstanden, huurverhogingen of achterstallig onderhoud.
  • Echtscheidingsadvocaten. Een echtscheidingsadvocaat helpt u bij het regelen van alle juridische zaken die komen kijken bij een echtscheiding.

 

Kerntaken

Het takenpakket van verschillende advocaten kan zeer uiteenlopend zijn, afhankelijk van het juridisch vraagstuk of de zaak waar de desbetreffende advocaat zich over ontfermt. De advocaten van Borg Advocaten hebben echter allemaal de onderstaande vier kerntaken:

  • Adviseren. Een advocaat wordt ook wel een raadsman genoemd. Hij helpt namelijk bij een conflict waar je zelf niet uitkomt. Advocaten adviseren jou namelijk gedurende de juridische stappen en maken nooit zelf een besluit.
  • Bemiddelen. Een advocaat dient ook als contactpersoon tussen de partijen tijdens een geschil of conflict. Dit is voornamelijk van toepassing als twee partijen niet direct met elkaar wensen te spreken.
  • Onderhandelen. Om tot een passende oplossing te komen voor het conflict, waarbij beide partijen tevreden zijn, dient er onderhandelt te worden door de advocaten.
  • Procederen. Als uw belangen verdedigd dienen te worden in de rechtbank, kan een advocaat u voorzien in deze verdediging.

 

Afspraak maken

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Wij zullen proberen om binnen 1 uur een reactie te geven op uw vraag.